Ο κρύος κύβος εξώθησης κύβων σφυρηλατημένων κομματιών καρβιδίου βολφραμίου νέων προϊόντων για κάνει τη βίδα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Chongqing, Κίνα
Μάρκα: HH
Πιστοποίηση: ISO9001:2015
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμοσμένη
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: USD+Negotioned+Pieces
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτια, ξύλινα κιβώτια, παλέτες, που συσκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις βάρους και πελατώ
Χρόνος παράδοσης: 12-15 Ημέρες Εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, πιστωτική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 30pcs, 15days

Κρύος σύνδεσμος κύβων σφυρηλατημένων κομματιών καρβιδίου βολφραμίου για τους κύβους εξώθησης
 
 
Κύβοι εξώθησης Henghui, διαφορετικοί βαθμοί καρβιδίου προκειμένου να βελτιωθεί η απόδοση εργαλείων. Η εξώθηση πεθαίνει για την εύκολες αφαίρεση και την αντικατάσταση από το χρησιμοποιώντας το ίδιο περίβλημα.
Ακριβές concentricity.
Αυτό είναι μια από τις σημαντικότερες παραμέτρους. Εγγυάται ότι το καλώδιο θα κεντροθετηθεί τέλεια μέσα στο υλικό μόνωσης. Αυτή η σφιχτή ανοχή (0.0025mm/.0001») είναι ένα από τα κλειδιά στην ποιότητα των εργαλείων μας.
Χαρακτηρισμός της περιοχής
Υψηλό λέιζερ καθορισμού που χαρακτηρίζει την περιοχή με τη διάμετρο και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες πελατών (κατόπην του αιτήματος πελατών).
Το Henghui έχει αναπτύξει την τεχνολογία κατάστασης προόδου του προκειμένου να βελτιωθεί η διάρκεια ζωής των εργαλείων ταυτόχρονα κρατώντας τις δαπάνες χαμηλά.
Αυτή η τεχνολογία σχεδιασμού κύβων επιτρέπει τη χρήση του ανταλλάξιμου κύβου καρβιδίου στην περιοχή εργασίας. Στους κύβους εξώθησης, μια καλά-γυαλισμένη επιφάνεια είναι ουσιαστική, η στίλβωση γίνεται πριν από μπορεί επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής του εργαλείου.
Ο κρύος κύβος εξώθησης κύβων σφυρηλατημένων κομματιών καρβιδίου βολφραμίου νέων προϊόντων για κάνει τη βίδα
Θα προτείνουμε:
Η επιλογή των τσιμενταρισμένων υλικών καρβιδίου.
PVD, διαφορετικά επιστρώματα που εφαρμόζονται ανάλογα με το εξωθημένο υλικό.
Ώριμη τεχνολογία στίλβωσης
 
Ο τσιμενταρισμένος κύβος καρβιδίου είναι ένας από τους κύβους χάλυβα. Αποτελείται από τα υλικά κραμάτων με υψηλής αντοχής και τη σκληρότητα, την αντίσταση διάβρωσης, την αντοχή και την υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση, η οποία είναι πολύ πιό μακροχρόνια από τη ζωή υπηρεσιών των κύβων συνηθισμένου χάλυβα. Είναι ένας δημοφιλής κύβος στη σύγχρονη βιομηχανία μηχανημάτων. Οι κοινοί είναι κρύος κύβος τίτλων, κύβος σχεδίων, κρύος punching κύβος, hexagon κύβος, σπειροειδής κύβος, κ.λπ. Τα χαρακτηριστικά του είναι τα ακόλουθα:
1) ο καθοδηγώντας μηχανισμός του κύβου υιοθετεί τη βάση φορμών σφαιρών στυλοβατών τεσσάρων οδηγών, και η σταθερότητα, η αξιοπιστία και η ακρίβεια του καθοδηγώντας μηχανισμού είναι πολύ υψηλές.
2) χρήση T7 ως πρώτη ύλη του πιάτου βάσεων για να αποφύγει τη συντριβή του τσιμενταρισμένου κύβου καρβιδίου κατά τη διάρκεια της σφράγισης.
3) οι περισσότερες από τις βάσεις εγκιβωτισμού αποτελούνται από 45 το χάλυβα, hrc38-420, το οποίο είναι παχύτερο από το γενικό εγκιβωτισμό χάλυβα και αυξάνει την ακαμψία.
4) στη λαβή κύβων, προκειμένου να αποτραπεί ο αντίκτυπος της ακρίβειας του Τύπου στη διαδικασία σφράγισης του κύβου καρβιδίου, η επιπλέουσα δομή λαβών κύβων πρέπει να υιοθετηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.
5) η εκκαθάριση του κοίλου κυρτού κύβου είναι μεγαλύτερη από αυτή του κύβου χάλυβα.
6) προκειμένου να αποτραπεί ο αντίκτυπος στον κύβο κατά τη διάρκεια της σφράγισης, η σταθερή δομή πιάτων απαλλαγής υιοθετείται, και το ύψος χ του βήματος είναι ένα παχύ υλικό διαφορετικό από το πάχος χ του πιάτου οδηγών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hou

Τηλεφωνικό νούμερο : 8615923289996

WhatsApp : 8615923289996