Υπηρεσία ODM cOem κύβων κουράς καρβιδίου βολφραμίου με τις ανοχές 0,01 χιλ.

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Chongqing, Κίνα
Μάρκα: HH
Πιστοποίηση: ISO9001:2015
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμοσμένη
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: USD+Negotioned+Pieces
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτια, ξύλινα κιβώτια, παλέτες, που συσκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις βάρους και πελατώ
Χρόνος παράδοσης: 12-15 Ημέρες Εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, πιστωτική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 300PCS, 15days

Υπηρεσία ODM cOem κύβων κουράς καρβιδίου βολφραμίου με τις ανοχές 0,01 χιλ.
 
 
Wear-resistant, ανθεκτικά, υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικά προϊόντα, προκειμένου να γίνει η χρήση πελατών πιό ομαλά και σταθερός, εισαγάγαμε την ξένη τεχνολογία, και τη χρήση των προμηθευτών χάλυβα παγκόσμιων φορμών για να παρέχουμε τις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες για να ικανοποιήσουμε τις διαφορετικές ανάγκες των διαφορετικών πελατών Εσωτερική γνωστή επιχειρηματική κενή θερμική επεξεργασία για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα της ποιότητας Η πλούσια πρακτική εμπειρία στη σταθερή επεξεργασία επιστρώματος PVD/CVD, συστήνει τους πελάτες για να επιλέξει το διαφορετικό επίστρωμα Πλούσια εμπειρία στην τεχνολογία και τα έτη πρωτοποριακός και καινοτόμος, που συνδέονται με τα προηγμένο μηχανήματα και τον εξοπλισμό παραγωγής, τον εξοπλισμό ποιοτικής επιθεώρησης στην πραγματοποίηση του βαθμού ακρίβειας προϊόντων τέρματος και τη διάρκεια. Προκειμένου να γίνουν τα προϊόντα την ανταγωνιστικότερη δύναμη, η επιχείρηση εισάγει τον προηγμένο εξοπλισμό δοκιμής, μια μεγάλη έκταση του συστήματος ποιοτικής εγγύησης κατασκευής, κάνει κάθε σύνδεση στον επιστημονικό και αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, κατά συνέπεια επιτυγχάνει την ποιότητα τελειότητας. Οι υπηρεσίες μας επιμορφώνονται συνεχώς για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες κάθε πελάτη, και ενημερωνόμαστε συνεχώς για να βελτιώσουμε τη ικανότητα παραγωγής σας.
 
Ελάχιστες και μέγιστες διαστάσεις:
Τρύπες από 1,0 μέχρι 40 χιλ., εξωτερικές διαστάσεις από 10 μέχρι 200 χιλ., μήκος από 1,0 μέχρι 300 χιλ.
Στιλβωτική ουσία καθρεφτών πριν και μετά από το επίστρωμα.
Διαφορετικές τεχνολογίες.
± ανοχές 0,01 χιλ.
Δυνατότητα του σχεδίου σχεδίασης.
Επιφάνειες μηχανικής επεξεργασίας όταν είναι γεωμετρικά δυνατό.
 
Το Henghui θα επιλέξει τα κατάλληλα υλικά καρβιδίου των προϊόντων, που συνδυάζονται με την τέλεια τεχνολογία, κάνει τους κύβους καρβιδίου για να επιτύχει μια καλύτερη ζωή. Η ευθεία τρύπα καρβιδίου βολφραμίου πεθαίνει με την ιδιοκτησία της υψηλής αντοχής, καλή εκτέλεση στίλβωσης, χαμηλός συντελεστής τριβής, etc.and έχει την πολύ υψηλή συμπιεστική δύναμη.
Ακόμα και σήμερα, η φόρμα χάλυβα οφείλεται ακόμα σε λειτουργία αυτοί είναι φτηνή, δεδομένου ότι τα μέρη καρβιδίου βολφραμίου τείνουν να κοστίσουν πιό ευθύς. Τα οφέλη απόδοσης ότι οι κύβοι καρβιδίου βολφραμίου πρέπει να προσφέρουν, εντούτοις, δικαιολογούν εύκολα το σημείο τιμών τους.
Το αρχικό πλεονέκτημα του κύβου καρβιδίου βολφραμίου είναι δύναμη. Οι κύβοι καρβιδίου, που είναι ξεχωριστοί για την προσφορά της πιό ικανοποιητικής απόδοσης από τα αντίστοιχα χάλυβα, τείνουν να διαρκέσουν σημαντικά περισσότερο, επίσης – ακόμη και στις ακραίες συνθήκες. Χάρι σε αυτήν την διάρκεια, οι κύβοι καρβιδίου βολφραμίου μας απαιτούν την αντικατάσταση πολύ λιγότερο συχνά από τους χαρακτηριστικούς κύβους χάλυβα, που όχι μόνο μειώνει τα γενικά κόστη συντήρησης, αλλά ελαττώνει το χρόνο διακοπής μηχανών επίσης.
Υπηρεσία ODM cOem κύβων κουράς καρβιδίου βολφραμίου με τις ανοχές 0,01 χιλ.Υπηρεσία ODM cOem κύβων κουράς καρβιδίου βολφραμίου με τις ανοχές 0,01 χιλ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hou

Τηλεφωνικό νούμερο : 8615923289996

WhatsApp : 8615923289996