Πρώτος κρύος δακτύλιος SKD1, διατρήσεων βιδών κύβων τίτλων περίπτωσης διατρήσεων φόρμα 1,2379 για το σύνδεσμο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Chongqing, Κίνα
Μάρκα: HH
Πιστοποίηση: ISO9001:2015
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμοσμένη
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: USD+Negotioned+Pieces
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτια, ξύλινα κιβώτια, παλέτες, που συσκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις βάρους και πελατώ
Χρόνος παράδοσης: 12-15 Ημέρες Εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, πιστωτική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 300pcs 15days

Πρώτος κρύος δακτύλιος SKD1, διατρήσεων βιδών κύβων τίτλων περίπτωσης διατρήσεων φόρμα 1,2379 για το σύνδεσμο

 

Για την κρύα μηχανή τίτλων 1D2B, τα κύρια σύνολα κύβων περιλαμβάνουν: κύριος κύβος, πρώτη διάτρηση (σταθερή πρώτη διάτρηση και όλο το βολφράμιο μια διάτρηση), δεύτερες διατρήσεις (περίπτωση διατρήσεων και η δεύτερη διάτρηση), πρώτος περίπτωση διατρήσεων, καρφίτσα διατρήσεων, κύβος κουράς & μαχαίρι κοπτών. Τα σύνολα κύβων για την κρύα μηχανή τίτλων 2D4B περιλαμβάνουν γενικά: πρώτος κύβος, δεύτερος κύβος, πρώτη διάτρηση, τρίτη διάτρηση, τέταρτη διάτρηση, μαχαίρι κοπτών, κύβος κουράς και καρφίτσα διατρήσεων. Στην πραγματικότητα, ένα πλήρες σύνολο κύβων περιλαμβάνει επίσης μερικά εξαρτήματα, όπως τα ελατήρια, καθίσματα άνοιξη, στολίσματα και ούτω καθεξής.

 

Όλοι οι τετμημένοι κύβοι δεκαεξαδικού μας γίνονται από το μεγάλης ακρίβειας προσάρτημα με τον εισαγόμενο χάλυβα βολφραμίου και την προηγμένη καυτή πιέζοντας διαδικασία. Έχει βελτιώσει την ατέλεια της διόγκωσης στην πλευρά και της ανάδυσης οι έξι λουρίδες κάτω από την κανονική χρήση.

Μέγεθος τρυπών: H6~H50 (χιλ.)

Υλικό: Καρβίδιο βολφραμίου και χάλυβας κύβων

Κάνουμε τους τετμημένους κύβους καρβιδίου δεκαεξαδικού για τους κρύους κύβους τίτλων καρβιδίου που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία συνδέσμων.

Έχουμε πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στον τομέα του υψηλής αντοχής συνδέσμου συνδέσμων ειδικά. Εκτός από τα καρφιά, κάνουμε τους τετμημένους κύβους καρβιδίου για τις βίδες επίσης.

Η ειδική προσοχή λαμβάνεται για να καθορίσει το βαθμό καρβιδίου που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε αυτούς τους κύβους καρβιδίου.

Όλοι οι κύβοι γίνονται χρησιμοποιώντας την κρύα περίπτωση χάλυβα κύβων.

Τετμημένο καρβίδιο κύβων καρβιδίου δεκαεξαδικού που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε αυτούς τους κύβους καρβιδίου.

Το δεκαεξαδικό στο σχέδιο δεκαεξαδικού χρησιμοποιεί διαμορφωμένα τα trapezoid τμήματα, ποιες βοήθειες διασκορπίζουν τους κλονισμούς αντίκτυπου αποτελεσματικότερα που βοηθούν την αυξανόμενη ζωή φορμών.

Πρώτος κρύος δακτύλιος SKD1, διατρήσεων βιδών κύβων τίτλων περίπτωσης διατρήσεων φόρμα 1,2379 για το σύνδεσμο

Στοιχεία επικοινωνίας
Deborah

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618602302501

WhatsApp : +8618602302501